divendres, 20 d’abril del 2018


Ingredients:
Farina forta 535g
Llet sencera 320g
Llevat de flequer 18g
Sal 7g

Formatge manchego 200g
Nata 35% 900g
Clara 40g
Sal 10g
Carga de gas 2 unit.

Oli oliva 50g
Cera abella 1.5g
Elaboració:
1.-Escalfeu la llet a 23ºC i mescleu el llevat de flequer
2.-Afegiu la farina i amasseu bé. Afegiu la sal a mig amassar.
3.-Reserveu en fred (millor 24h)
4.-Estireu-ho amb farina i amb la màquina d'estirar pasta fresca al numero 6 i talleu amb tallapates rodó.

Escuma:
1.-Talleu el formage petit. Pesar 180g i feu-lo bullir amb la nata.
2.-Deixeu refredar la mescla i barregeu-la amb la clara. Rectifiqueu de sal i poseu-ho tot dins el sifó ben colat.
3.-Poseu la càrrega de gas i refredeu 2h.

Gotes d'oli:
1.-Escalfeu l'oli a 60ºC
2.-Desfeu la cera
3.-Deixeu refredar en nevera i amb un cornet farem una gota a cada airbag.

Muntatge:
1.-Ompliu els mini airbags amb l'escuma.
2.-Cobriu-lo amb una làmina de formatge i coroneu amb una gota d'oli.

Tagged: ,