dissabte, 30 de març del 2019


Ingredients:
Paté de pèsols, alvocat i ceba tendra
2 alvocats
200g de pèsol
La part verda de dues cebes tendres
el suc de 1/2 llimona
Sal
Elaboració:
Tenim aigua bullent amb un punt de sal, hi tirem els pèsols, contem fins a 60 els escorrem i sense refredar els triturem amb la resta d'ingredients.

Hummus de llenties:
200g de llenties
100g de l'aigua de cocció
All escaldat
Suc de 1/2 llimona
50 ml d'oli d'oliva
1/2 cullerada de postres de comí en pols
Un polsim de pebre vermell DOLÇ (o picant!)
Sal
Elaboració:
Bulliu les llenties o obriu un pot de cuites, Tritureu amb tots els ingredients, només ens queda tirar l'oli com si féssim una mahonesa al final i llestos.

Ametlles, cúrcuma i coco:
50g de cus cus cuit
100g d'ametlles torrades
40g d'oli de coco
una cullerada de postres de cúrcuma
Un fil d'oli d'oliva
Sal
20g d'oli de coco(Per posar en cru pel damunt)
Elaboració:
Tritureu el cus cus i les ametlles amb la resta d'ingredients fins a tenir una textura untable, afegiu l'oli d'oliva com si ho volguéssiu muntar i al final hi afegiu pel damunt l'oli de coco cru pel damunt per reservar l'aroma.

Pastanaga amb fruits secs:
200g de pastanaga
1 ceba mitjana
50g d'aigua
fruits secs crus o torrats
herbes de Provença
all escaldat
gingebre en pols
Elaboració:
Sofregiu lleugerament la pastanaga amb la ceba, afegiu l'aigua i tritureu amb la resta d'ingredients.


Tagged: ,