divendres, 10 d’abril del 2020






Ingredients:
200g de massa mare
200g de farina eco sègol
200g de farina de força
250g de quinoa cuita
300g d’aigua
10g de sal
Elaboració:
1.-Partirem de la quinoa cuita
2.-Mesclem tots els ingredients a grosso modo
3.-Deixem reposar 30 minuts
4.-Amassem durant 15 segons 
5.-Repetim aquest procés fins a 4 cops
6.-Deixem llevar a 25ºC durant 2 hores
7.-Formem el pa fent plecs de fora cap al mig, la posem dins un bol folrrat amb un drap net plè de farina i el deixem a 25ºC dues hores més.
8.-Tindrem el forn a 250ºC amb una safata al mig i una altre a sota, plena d’aigua, per tant amb molt de vapor.
9.-Posem el pa i TANQUEM EL FORN!! Durant 15 minuts...
10.-Passat aquest temps tornem a encendre el forn a 210ºC, (Va bé moure una mira el pa per tal que el cul rebi més calor directe)
11.-Deixeu coure la peça fins que sigui cuita i gaudir de l’espectacle!!!

Tagged: , , , , , ,