divendres, 10 d’abril del 2020

Ingredients:
Massa mare:
Veure entrada massa mare Instagram (bitxitos)

Massa de pa:
200g de massa mare
500g de farina de força
300g d'aigua
12g de sal

1.-Mescleu els ingredients, sense amassar, de manera que tota la farina quedi humida.
2.-Un cop heu fet aquesta primera mescla, deixeu reposar la massa tapada amb film, repòs de 30 minuts.
3.-Ho recuperem i damunt d'un taulell untat amb un xic d'oli, ho plegarem, farem plecs de dalt cap a baix, del baix cap a dalt i dels costats, només durant 15 segons, deixem reposar i repetim aquesta fase fins 4 o 5 cops 
4.-Formem el pa fent plecs de fora cap al mig, la posem dins un bol folrrat amb un drap net plè de farina i el deixem a 25ºC dues hores més.
5.-Tindrem el forn a 250ºC amb una safata al mig i una altre a sota, plena d’aigua, per tant amb molt de vapor.
6.-Posem el pa i TANQUEM EL FORN!! Durant 15 minuts...
7.-Passat aquest temps tornem a encendre el forn a 210ºC, (Va bé moure una mira el pa per tal que el cul rebi més calor directe)
8.-Deixeu coure la peça fins que sigui cuita i gaudir del regal!!!



Tagged: , , , ,