dijous, 14 de gener del 2021

 



Ingredients:

Aigua 100g

Aigua gas 125g

Farina 175g

Ou / Rovell 75g

Sal 3g

Impulsor 2g

Colorant alimentari Q/S


Anelles de calamar netes 250g

Farina 200g

Oli per fregir 1L

Elaboració:

Preelaboració:

1.-Per a la pastina:

En un bol, barregeu tots els ingredients menys l’aigua amb gas; Passeu pel colador de malla i reserveu en fred.

2.-Netegeu les anelles de calamar, assequeu i reserveu a la nevera sota taulell.


Posada a punt pel servei:

3.-Barregeu l’aigua amb gas a la mescla que hem elaborat anteriorment fins aconseguir una textura ni molt lleugera ni massa espessa.

4.-Enfarineu els calamars i submergiu-los a la pasta de fregir       (aneu enfarinant a mesura que us calgui sinó la farina queda enganxada i humida).

5.-Feu una precocció, en oli a 160ºC sense que agafi color, només per fer una precocció.

6.-Reserveu-ho.


Servei:

7.-En oli a 180ºC, fregiu els calamars i escorreu-los en l’escorre-fregits o en paper absorbent.


Tagged: