Ingredients:
Aigua 100g
Aigua gas 125g
Farina 175g
Ou / Rovell 75g
Sal 3g
Impulsor 2g
Colorant alimentari Q/S
Anelles de calamar netes 250g
Farina 200g
Oli per fregir 1L
Elaboració:
Preelaboració:
1.-Per a la pastina:
En un bol, barregeu tots els ingredients menys l’aigua amb gas; Passeu pel colador de malla i reserveu en fred.
2.-Netegeu les anelles de calamar, assequeu i reserveu a la nevera sota taulell.
Posada a punt pel servei:
3.-Barregeu l’aigua amb gas a la mescla que hem elaborat anteriorment fins aconseguir una textura ni molt lleugera ni massa espessa.
4.-Enfarineu els calamars i submergiu-los a la pasta de fregir (aneu enfarinant a mesura que us calgui sinó la farina queda enganxada i humida).
5.-Feu una precocció, en oli a 160ºC sense que agafi color, només per fer una precocció.
6.-Reserveu-ho.
Servei:
7.-En oli a 180ºC, fregiu els calamars i escorreu-los en l’escorre-fregits o en paper absorbent.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada