En aquest taller apendrem a escollir, posar en remull, coure i cuinar les llegums, tant per plats dolços com per plats salats.
Tipus de llegums
Remull o no
Cocció de les llegums
RECEPTES:
Galetes de mongetes blanques i xcocolata (Chef Prabhu)
400g de purè de mongeta blanca
55g de mantega
50g de civada
50g de sucre
60 g de mel
1g de sal
1c bicarbonat
1c vinagre de poma
130g de xocolata blanca
1 cullerada de llet de civada
TEULA DE CIGRONS AMB XOCOLATA
Cigrons deshidratats a 200ºC 25'
Xocolata temperada
Farem teules grans sobre tapet antiadherent i trencarem després.
CIGRONS AMB TRIPA DE BACALLÀ
LLENTIES AMB XORIÇ Amb refrito castellano
AMANIDA DE MONGETES AMB ROMESCO, OLIVES I AMETLLES TORRADES
AMANIDA DE LLENTIES
PANCAKES DE CIGRÒ
130g de farina de cigrò
200g de llet de civada
2 cullerades de sucre
1/2 sobre de llevat royal
1 pols de sal
Oli oliva
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada