dimarts, 2 de març del 2021

 En aquest taller apendrem a escollir, posar en remull, coure i cuinar les llegums, tant per plats dolços com per plats salats.


Tipus de llegums

Remull o no

Cocció de les llegums

RECEPTES:

Galetes de mongetes blanques i xcocolata (Chef Prabhu)

400g de purè de mongeta blanca

55g de mantega

50g de civada

50g de sucre

60 g de mel

1g de sal

1c bicarbonat

1c vinagre de poma

130g de xocolata blanca

1 cullerada de llet de civada


TEULA DE CIGRONS AMB XOCOLATA

Cigrons deshidratats a 200ºC 25'

Xocolata temperada

Farem teules grans sobre tapet antiadherent i trencarem després.


CIGRONS AMB TRIPA DE BACALLÀ

LLENTIES AMB XORIÇ Amb refrito castellano

AMANIDA DE MONGETES AMB ROMESCO, OLIVES I AMETLLES TORRADES

AMANIDA DE LLENTIES

PANCAKES DE CIGRÒ

130g de farina de cigrò

200g de llet de civada

2 cullerades de sucre

1/2 sobre de llevat royal

1 pols de sal

Oli oliva

 

Tagged: ,