Base de la coca:
Farina de força 600g
Llevat de flequer 20g
Sucre 12g
Sal 14g
Aigua mineral 250g
Oli d'oliva 160g
Tomàquet sec 6g
el secret d'aquesta coca és com l'estirem, primer de tot hem de amassar els ingredients tots junts, deixar reposar 30 minuts a temperatura ambient, tot seguit farem boletes de 30g que deixarem reposar 10 minuts més i finalment anirmem estirant aquestes boletes, amb un corró desde el mig cap a munt i del mig cap avall, en tres vegades per respectar la tensió del gluten. d'aquesta manera ens permetrà deixar la base de la coca el màxim de fina possible.
Un cop estirada, la courem a 220ºC durant 4 minuts, cosa que ens permetrà poder-la farcir amb l'escalibada i finalment poder enfornar-la a 180ºC fins que agafi color, amanirm amb un raig d'oli d'oliva i salem amb el crumble i l'arengada.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada